Goede doelen

Murwati-fonds
Murwati is de naam van het eerste kind dat we als school adopteerden. Het fonds heeft haar naam gekregen. Leerlingen kunnen elke dag oud papier meenemen naar school. Zij krijgen voor elke zak kranten die ze meenemen een lootje. Zo kunnen ze mooie prijzen winnen. Met het geld dat met het oud papier wordt opgehaald, steunen we verschillende projecten in de derde wereld. Zo hebben we een dovenschool in Kwale (Kenia) gesteund. Ook doen we mee aan de actie Schoenmaatjes van Edukans of zamelen we levensmiddelen in voor de Voedselbank in Leiden.

Geld inzamelen tijdens projecten
Elk schooljaar organiseren wij een project voor alle groepen. Bij het project zamelen wij soms geld in voor een goed doel. Wij sluiten het project feestelijk af.

Lootjes
Kinderen kunnen elke dag oud papier meenemen naar school. Zij krijgen voor elke zak kranten die ze meenemen een lootje. Voor de vakantie trekken we lootjes tijdens de ochtendopening. De kinderen kunnen dan mooie prijzen winnen. Natuurlijk is het dan heel fijn dat de oudere kinderen die al veel cijfers kennen, de jongere kinderen helpen.