Auris De Weerklank (Leiden) Aurislogo

Deel dit artikel


Inspiratiedag

Inspiratiedag voor kleuterleerkrachten

Zaterdag 3 september waren er zo'n 150 kleuterjuffen (en een enkele kleutermeester) aanwezig bij de Weerklank Leiden. Het gebouw aan de Robijnstraat werd gebruikt voor een inspiratiedag voor kleuterleerkrachten, georganiseerd door Kleuteruniversiteit. Kleuteruniversiteit bundelt de krachten van echte praktijkmensen met elk een eigen specialiteit. Er waren verschillende workshops, bedoeld om te informeren, te enthousiasmeren en praktisch van aard zodat je direct mee aan de slag kunt in de klas. De kleuterleerkrachten van de Weerklank waren er uiteraard ook en we zijn zeker geïnspireerd geraakt! Het was een zeer geslaagde dag. 

's Middags gaf Charlotte Demantons (van o.a. 'De gele ballon' en 'Nederland') een lezing. Wat een geweldig mens! We erg hebben gelachen om haar praatje! Ze heeft verteld hoe ze te werk gaat en ze heeft schetsen van haar boeken laten zien. Uiteraard heeft ze ook nog een stukje voorgelezen.

 

Om een klein beetje een idee te krijgen van de dag, kunt u het volgende filmpje bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=W6wrty4al9A

  • DCCookieLaw